Dags för 24 Hour Business Camp igen!

28 Okt

Om 20 minuter är det dags att börja röra sig mot båten och den andra upplagan av 24 Hour Business Camp. Det känns, kanske än mer än förra gången, otroligt stimulerande och spännande att få ge gärnet i 24 timmar! Särskilt efter  förra veckans #realconf känns det skönt att faktiskt GÖRA något. Ingen kan anklaga gänget som samlas på #24hbc för att syssla med tom och meningslös hype. Mer konkret än såhär blir det inte.

Förra året skapade vi Kundo – sajten för social kundtjänst. Kundo har växt och mognat successivt sedan februari och i skrivande stund har vi 83 registrerade webbplatser. Det ligger en magnumflaska champagne i kylskåpet för den dag vi når 100 registrerade sajter!

Kundo visar tydligt på vad man ska förvänta sig av 24hbc. Vi har gjort om sajten nästan helt sedan campet – bara grundstommen är kvar. Poängen med campet är inte att lansera en perfekt tjänst  – utan att det är ett otroligt effektivt, och fantastiskt roligt, sätt att göra en snabb tech spike på. Björn Jeffery skrev klokt om detta efter förra omgången. Det är själva kärnan av innovation och agil systemutveckling – release fast and get fast feedback.

I år kommer vi lansera Radioboxen! Radioboxen skapar ett socialt objekt av radiosändningar. Emil har beskrivit projektet väldigt väl här. (Följ Radioboxen på Twitter)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: