Midnattsloppet 2008

17 Aug

Igår var det dags för midnattsloppet för första gången på 10 år. För två år sedan fick jag ont i foten och i fjol gifte vi oss ju samma dag!

Jag hade stenhårt siktet inställt på att springa under 45, trots vissa problem med träningen i sommar. Min bästa noterade träningstid var ca 48 så jag visste att det skulle bli tufft. Mycket riktigt landade jag någonstans mitt i, på 46.39. Extra kul att titta på min/km-tiderna och konstatera att jag klappade ihop ganska ordentligt någonstans efter 5km… 🙂

Stark insats av många agila Valtechare, där Jontan Larsson säkert är mycket nöjda med sina 45.43. 🙂

Kul och motiverande är det iaf, jag är redan sugen på att sticka ut och träna. När jag kan röra på mig…

3 svar to “Midnattsloppet 2008”

  1. Jonatan Larsson 17 augusti, 2008 den 04:28 #

    Ja det stämmer, jag är ruskigt nöjd! 🙂 Är också motiverad nu, och det är bara att ta nya tag för nästa lopp!

  2. Webbsnack 17 augusti, 2008 den 06:44 #

    Bra resultat! Jag var väldigt nöjd med mina 49 minuter – även fast jag hade mer att ge. Nästa år får det bli en bättre startgrupp. Kände att det gick alldeles för långsamt i början, mest beroende på att jag var inklämd bland en massa andra löpare, och fick kryssa fram.

  3. Björn Lilja 17 augusti, 2008 den 07:57 #

    Själv kan jag nog inte skylla på folkmassan, jag startade i 1c och kunde dra på mer än jag ville. Helt enkelt inte orkan som fanns där…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: