FREE – Gratisekonomin

6 Jun

Chris Anderson från Wired blev riktigt känd som författaren till The Long Tail och jobbar nu på en ny bok ”FREE” som även den handlar om hur Internet, digital teknik och en marginalkostnad för lagring och bandbredd som i praktiken är noll skapar nya affärsmodeller.

Artikeln från februari i år ”Free! Why $0.00 Is the Future of Business” är ett bra exempel på vad som komma skall och jag är riktigt sugen på att sätta tänderna i den nya boken, som vi dock får vänta på till 2009. Artikeln är ganska lång men defintivt läsvärd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: