SEO-träffen en succé!

6 Dec

Under onsdagens eftermiddag och kväll arrangerades en av de årligt återkommande SEO-träffarna som SEO-Forum.se står bakom. Arrangör denna gång var Simon och Onlineservices och jag kan bara lyfta på hatten och tacka – mycket välorganiserat! Årets träff var rekordstor med en uppslutning på över 40 personer!

Ett antal talare presenterade sig själva och sina företag, bland annat berättade Anton om Twingly/Primelabs och deras filosofi kring hur länkbyggande och marknadsföring på webben hör ihop. Mycket trevligt.

Mest spännande var kanske att kritiserade TS fanns på plats och berättade om sin revision av SEO-företag. Många hårda frågor kom upp, men stämningen förblev tack och lov ändå bra. Modigt och bra jobbat TS! Jag tycker personligen de sa en hel del vettigt, men TS största problem förblir deras trovärdighet och kommunikation om vad de egentligen gör.

Eftermiddagen fortsatte in på kvällen med rundabordssamtal kring SEO i allmänhet och länkbygge i synnerlighet, följt av lite mat och dryck. Det är alltid mycket värt att träffa alla personer man samarbetar eller kommer i kontakt med på olika nivåer: Per, Anton, Hjalmar, Marcus m.f. Träffade även Dan för första gången vilket var en sympatisk upplevelse! 🙂

Kvällens koncept hade nog i alla fall Henrik Wästlund med sin TeachMe.TV – en webbplats specialiserad på videotutorials. När jag idag tittade igenom webbplatsen (även om den inte är helt klar…) såg den också precis så bra ut som jag hade föreställt mig. Keep up the good work! Hoppas skriva ytterligare några rader om TeachMe.TV vid tillfälle.

Sammanfattningsvis så blir dessa SEO-träffar allt mer givande. Att enbart prata SEO är kul, men när denna mix av människor som arbetar med olika typer av marknadsföring på Internet träffas blir det guld värt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: