Agent Interactive lanserar nytt affiliatenätverk

13 Nov

Under sommaren och hösten har Agent Interactive smyglanserat ett nytt Affiliatenätverk i Sverige, AdTrax.

Agent Interactive har tidigare arbetat med internetmarknadsföring som rådgivare för annonsörer jämtemot de olika affiliatenätverken. Nu lanserar man ett eget affiliatenätverk med mottot ”Resultatbaserad internetmarknadsföring”.

För oss affiliates kan detta synas inte vara något nytt, men skillnaden är intressant. Istället för att ta ut fasta avgifter av annonsörerna arbetar man helt resultatbaserat mot dessa. För annonsörerna borde det innebära en genuint intresserad motpart och för affiliates borde det på samma sätt innebära en morot för nätverket att verkligen hjälpa oss till fler avslut – det tjänar bokstavligen alla på.

Än så länge finns ett begränsat antal program på menyn, men enligt Agent Interactive är nya kunder på gång i bra takt.

För den som blir medlem hos AdTrax har även möjlighet att vinna en resa till Affiliate Summit i Las Vegas 23-29 februari! Alla godkända avslut och leads till och med 10:e januari räknas som en chans att vinna.

Läs mer & bli medlem hos AdTrax här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: