Det är fler som satsar på resor…

21 Okt

När inte Dan använder sin blogg för att tillsammans med Hjalmar klaga på allt och inget (ledsen grabbar, men lite hetsigt kan det bli ibland) så verkar han alltid vara väldigt kreativ, och bra blir det också! Nu verkar Dan ha byggt ett trevligt verktyg för att skapa en komplett reseguide på ”30-60 minuter”.

Framgångskonceptet från New York har nu snabbt applicerats på bland annat St Petersburg.

6 svar to “Det är fler som satsar på resor…”

 1. Jonny Elofsson 21 oktober, 2007 den 09:42 #

  Kul så som du utrycker det om Dan och Hjalmar. Har följt deras framfart på webben och så är det, mycket klagande och ”störst-bäst-klokast”-attityd. Ibland är det kul att läsa men ibland blir det också för mycket.

 2. Dan 21 oktober, 2007 den 10:27 #

  Hehe, Tro vad man vill om mig och Hjalmar men bakom våra bloggar döljer sig väldigt mycket självdistans.

  Min blogg är dels ett sätt att få feedback på projekt och idéer och dels ett sätt att få ventilera mina åsikter och frustrationer.

  Ingen i min närhet orkar ju höra på det så då får hela Internet lida istället. 🙂

  Jonny: Jag ser mig inte som störst, bäst eller klokast. Jag lovar. Dock kanske det kan se ut så ibland eftersom jag vägrar lida under jantelagen. Jag tycker om den amerikanska modellen där man faktiskt får berätta när man gjort något bra, medan jag även tycker om den svenska ödmjuka modellen där man berättar att man gjort något fel.

  Förresten, tack för länkarna Björn 🙂

 3. Webmoney 21 oktober, 2007 den 11:29 #

  Jepps, det här med resor är ju spännade, snart kommer vi väl alla att sitta på varsin reseguide om de mest populära resmålen och 5 av de 10 översta resultaten i sökmotorerna kommer att bestå av stadsnamnguiden.se stadsnamninfo.se etc.

 4. Björn Lilja 22 oktober, 2007 den 09:32 #

  Dan

  Så lite, det var ju ingen av ”mina” resmål iaf. 🙂

 5. Hjalmar 28 oktober, 2007 den 10:39 #

  @Bjorn: Vanta bara tills jag kommer tillbaka till sverige Bjorn, da skall du fa bloggsmisk.

  @Jonny: Storst-bast-klokast-attityd? Eftersom jag ar storre, battre och klokare an Dan sa antar jag att du menar mig. Precis som Dan sager sa anvander jag ocksa min blogg for att ventilera och fa feedback. Att ha en kommunikationskanal som inte ar styrd av godtyckliga moderatorer som gnaller ”egenreklam” sa fort man postar nagot intressant. Min blogg ar helt valfri att lasa, jag lankar generellt sett inte ens till den (tex inte fran kommentarer). Jag vill att min blogg skall lasas av relevanta personer, inte slumpmassiga google-besokare eller surfare.

  Att jag uttrycker mig som jag gor beror pa att jag inte tror pa att bara forsoka vinna. Jag tror pa alltid att vinna. Om du tycker det sticker i ogonen att jag inte stannar vid blabarskoket och for att snacka om barnbarnen i 15 minuter innan jag aker vidare sa ar det helt okey. Men du behover faktiskt inte lasa min blogg.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hjalmars it-blogg » Falska profeter och kunskapens förrädiska natur - 29 oktober, 2007

  […] Det är dags att bekänna färg. Eftersom en del personer inte tycker det jag håller på med här är coolt. Uppenbarligen. Så, vad är den här bloggen för mig? […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: