Valtech söker ”grön systemutvecklare”

17 Mar

En sällsynt chans:

Valtech är ett företag som hjälper sina kunder med deras svåraste IT-frågor, ofta går vi in där någon annan gått bet. Därför har vi mycket skarpa konsulter med lång erfarenhet.

Det är ytterst sällan vi på Valtech söker folk med kortare erfarenhet men nu har vi möjlighet att anställa en grön systemutvecklare som snabbt kan sätta sig in i konsultrollen.

Du är kanske civilingenjör eller har examen inom systemvetenskap, är nyutexaminerad eller har hunnit skaffa några års erfarenhet inom J2EE eller .NET.

Kännetecknande för dig är din drivkraft – du har trots din korta karriär hunnit utmärka dig, kanske genom ett eget företag eller strålande studieresultat? Du är utåtriktad och hungrig på att lära dig mer. Trots ditt goda självförtroende är du en lyhörd och ödmjuk person.

Hos Valtech får du mycket skarpa men prestigelösa kollegor att vidareutvecklas med i spännande uppdrag. Du får jobba nära kund och leverera hög kvalitet i tid genom att utnyttja ny teknik och moderna utvecklingsmetoder.

Låter det intressant? Läs gärna mer om hur det är att jobba på Valtech.

Är du nyfiken på tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Valtech för ett förutsättningslöst möte. Har du frågor och funderingar om hur det är att jobba som grön systemutvecklare på Valtech får du gärna kontakta mig direkt här på bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: