Affiliator såldes för 10,5 miljoner plus optioner i Eastpoint

1 Feb

Relevansanalys, a.k.a Markus, meddelar att köpet av Affiliator.com nu är genomfört. Mer detaljer om affären kan du hitta här.

Maximalt kan de tidigare ägarna, Emil Paulsson, Jimmie Pettersson och den tredje delägaren få ut två miljoner till kontant. Grundarna av affiliatenätverket erhåller också optioner i Eastpoint, med en löptid på två år, motsvarande 1,0% av det nuvarande antalet aktier som uppgår till 1 090 873 138.

Hyffsat bra avkastning för de tre ägarna med tanke på att Affiliator funnits på marknaden mindre än ett år!

Uppdaterat: E-post från grundarna som skickats ut till alla affiliates:

Nu är affären med Eastpoint klar. Alla parter är väldigt nöjda och förväntansfulla inför fortsättningen. Med Eastpoint i ryggen siktar vi mot nya högre mål och det kommer att märkas, både i form av nya funktioner men även med fler annonsörer.

En funktion som vi har aktiverat under natten heter Product feeds. Product feeds fungerar så att annonsörerna lägger in sina produkter i vårt system och du kan sedan specificera vilka produkter du vill visa på din hemsida. Sedan är det bara att klistra in en liten kod sidan. Product feedsen är väldigt enkla att integrera med er nuvarande design då utseendet styrs av CSS. Prova idag och kom med dina synpunkter till

Vi kommer även att börja rikta erbjudanden till specifika affiliates baserat på vilka webbsidor denne har så vi vill gärna att du uppdaterar dina nuvarande sidor med antalet sidvisningar samt att du lägger in ytterliggare sidor du har i vårt systemet. Detta ökar möjligheterna för dig att få ta del av extra förmånliga erbjudanden.

[tags]affiliator, eastpoint[/tags]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: