Elite Retreat – För dig som har mycket men vill ha mer

31 Jan

Den 19-20 mars går årets upplaga av Elite Retreat av stapeln i min älsklingsstad San Francisco (med Kapstaden på god 2:a plats). Med en anmälningsavgift på 4950 dollar så kan man också föreställa sig att deltagarna redan har det en hyfsat framgångsrik Internetkarriär bakom sig. Arrangörerna räknar med ungefär 30 deltagare, och om fler söker görs en uttagning baserat på ”kvalifikationer”.

Väl på plats kan man dock luta sig tillbaka och lyssna på den absoluta eliten (hence the name…) inom bloggning, affiliatemarknadsföring. Bland talarna märks särskilt Jeremy ”Shoemoney” Schoemaker, Lee Dodd, Aaron Wall, Darren Rowse m.f.

Lite sugen på att åka blir man!

[tags]elite retreat[/tags]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: