Full fart för Sydafrika

30 Jan

Jag skrev min guide till en passiv inkomstkälla samtidigt som jag jobbade på mitt senaste projekt av den karaktären, min reseguide till Sydafrika. När jag skapade just den webbplatsen var målet att ”göra allting rätt”, jämfört med de tidigare webbplatser jag utvecklat med samma syfte.

Och bra har det också gått. Det har nu gått knappt två månader sedan jag aktivt börjat arbeta med webbplatsen (domänen var registrerad sedan flera månader) och jag är nu nära nog uppe i de 1000 passiva kronor i månaden som är mitt minimimål för en enskild site. Än har jag lite jobb kvar i form av bilder på webbplatsen och ytterligare några annonsplaceringar, men snart är jag alltså framme! Arbetsinsatsen så här långt beräknar jag till runt 20-25 timmar.
Just nu pågår annars något av en bakgrundsprocess för att hitta mitt nästa projekt, där valet av ämne självklart återigen är mycket centralt.

4 svar to “Full fart för Sydafrika”

 1. agaton 31 januari, 2007 den 03:20 #

  Oj det var bra! Riktigt så höga mål har jag inte med mina webbplatser, men då har jag inte lagt ned och framförallt inte hunnit klura ut riktigt lika bra områden som du.

  Har dock lite projekt på gång som förhoppningsvis ska ge lite klirr i kassan för en bra tid framöver.

 2. Pny 5 februari, 2007 den 09:57 #

  Inte illa! Med så pass stora inkomster har du nog lyckats göra åtminståne det mesta rätt. Själv hoppas jag göra iallafall några rätt med min sida ”Tourism and Travel Guide to Guadeloupe” (se min länk)… Den är bara en vecka gammal, och en hel del text återstår, så inkomsterna har inte börjat rulla in än…

 3. Håkan 9 februari, 2007 den 01:40 #

  Intressant. Jag har också några sådana projekt ute och några på gång. En fråga, jobbar du enbart med AdSense på dessa passiva sajter eller vad funkar bäst enligt din erfarenhet?

 4. Redaktören 9 februari, 2007 den 01:53 #

  Främst Adsense, men även några passande affiliateprogram, exempelvis för böcker och resor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: