Policy för Adsense uppdaterad

18 Jan

Google har uppdaterat sin policy för Adsense, och det finns en hel del förändringar värda att känna till. Mest intressant är det faktum att det nu är otillåtet att placera annonser som kan förväxlas med just Adsense-annonser någonstans på samma webbplats som Adsense.

” In order to prevent user confusion, we do not permit Google ads or search boxes to be published on websites that also contain other ads or services formatted to use the same layout and colors as the Google ads or search boxes on that site. Although you may sell ads directly on your site, it is your responsibility to ensure these ads cannot be confused with Google ads. ”

Jensense har en bra analys av vad den nya policyn innebär för dig som publicist. Läs också en sammanfattning av de nya riktlinjerna.

[tags]adsense[/tags]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: