Google testar Adsensefilter per nyckelord

3 Jan

Publicister som använder Google Adsense har sedan länge kunnat välja att inte visa vissa annonser baserat på dess URL, detta för att kunna hindra konkurrenter från att annonsera på webbplatsen. Nu rapporteras det att Google även betatestar ett annonsfilter baserat på nyckelord.

Ett sådan filter vore onekligen ett riktigt bra hjälpmedel och något som en viss skara ”riktigt seriösa” annonsörer säkert ser fram emot. Ett nyckelordsfilter skulle också hjälpa dem som till och från rapporterar att de har problem med att annonsörer för vissa sex- och porrrelaterade nyckelord smyger sig in i deras nisch.

[tags]adsense[/tags]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: