Läsarundersökningar i december

29 Dec

Jag har ”i det tysta” haft ett par olika läsarundersökningar i pollen här till höger under december månad. Jag tänkte jag skulle passa på och kommentera svaren.

Den första frågan jag ställde var följande:

{democracy:4}

Helt klart är att många av er läsare har inkomster från webbplatser. Det är intressant att se att så många har fler än 2 sidor som drar in pengar. Kanske är så enkelt att dra igång lönsamma webbplatser idag, vilket skulle stämma bra överens med det faktum att majoriteten av läsarna tjänar mest pengar på Adsense.

Jag har också ställt en fråga om att redovisa mina inkomster här på webbplatsen. Tanken har slagit mig då detta är ganska vanligt på amerikanska webbplatser som skriver om affiliatemarknadsföring. Syftet är då främst pedagogiskt, det går att följa skribentens olika strategier och också de ekonomiska utfallen av detta. Denna typ av redogörelser har varit en stor inspirationskälla för mig själv beträffande nya idéer och diversifiering.

{democracy:5}

Svaret på frågan har också varit ett rungande ja. Jag känner mig dock fortfarande ganska osäker och det lutar åt att jag avstår. Orsaken till det är att det kräver stor öppenhet från min sida beträffande strategier och nischer för att det ska vara givande för läsaren. Jag är inte helt säker på att jag är beredd att ta den vägen.

Just nu är jag nyfiken på om du märker av julhandeln på dina webbplatser? Frågan har varit uppe ett tag, men med få svarande. Passa på och svara här nedan om du inte redan gjort det!

{democracy:6}

[tags]läsarundersökningar, poll[/tags]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: