Botten ur i SEO-SM

28 Dec

Att kampen hårdnat i ”SM i Google” inför spurtpriset den 1:a januari råder ingen tvivel om. Toppplaceringarna som verkade gjutna i sten har rörts om en aning och min 9:e plats har skjutits i sank till en 17:e plats.

Jag har i alla fall lärt mig att det krävs enormt mycket arbete för att slå sig fram i en tävling som denna. Att jag kunde nå en 9:e plats känns riktigt bra, det kändes som om jag hade kontakt och möjlighet att ta en eller ett par placeringar till. Att däremot hålla en placering var mer än jag mäktar med. Insatsen framöver blir därför troligen mer av karaktären ”hålla mig flytande”.

Så mitt nyårslöfte till er alla är: Jag ska aldrig mer delta i en tävling i SEO. Det borde glädja i alla fall några… 🙂

[tags]seosm, sm i google, nyårslöfte[/tags]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: