Händelser i snön 2/11 2006

2 Nov

På senaste tiden har det varit lite ensidig rapportering här på bloggen, SM, SM, SM…. Därför tar vi det kort den här gången 🙂 Ligger just nu på plats 16 i tävlingen, vilket är bästa placeringen hittills. Troligen är det länkarbetet som börjat göra skillnad. Absolut sämst går det för termen sökmotoroptimeringstävling, så där måste det arbetas mer.

Om du känner för att stödja mig i tävlingen så skulle jag bli jätteglad! 🙂 Placera bara en länk som den ovan någonstans på din webbplats. Jag kan även tänka mig några generösa länkbyten som tack för ditt stöd.

En utveckling som börjar bli intressant att följa är det plötsliga kriget mot ICA-kuriren som Hans Husman startat. Ambitiös ansats. Nu skrev Beta Alfa om det också, så nu kanske det får lite exponering också. ICA-kuriren var annars en tidning jag berömde efter seminariet för några veckor sedan för just deras insats med sökmotoroptimering.

Annars är det ju trafikkaos som dominerar vardagen här i Stockholm. Då är det bra att sälja vinterdäck via affiliateprogram!

[tags]sökmotoroptimeringstävling, ica-kuriren[/tags]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: