Ställningen i ”SM i Google”

24 Okt

Det har gått ännu en vecka av ”SM i Google”, den av Jim Westergren utlysta sökmotoroptimeringstävlingen. Deltagarantalet är just nu 36. ”Mirjoran.se” låg länge etta men blev för några dagar sedan nedknuffad till en andraplats av ”Veckansteve.se”.

Mitt eget bidrag ligger stadigt runt en 24:e plats, vilket jag tycker är rätt och slätt pinsamt! Google har än så länge valt att enbart indexera min förstasida, vilket gör det klart komplicerat att utföra någon som helst seriös optimering för flera nyckelord. Den typ av situation brukar lösa sig på några veckor, men är onekligen frustrerande… Jag hade dessutom oturen att Google sprang över webbplatsen under några få timmar då wordpress var nere med ett fult felmeddelande som följd.

Nedan hittar du mina nyckelord:

[tags]seotävling, aftonbladhet, expressn, internetvärd, svenska dagbladhet, sökmotoroptimeringstävling[/tags]

Ett svar to “Ställningen i ”SM i Google””

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ställningen 25/10 - 25 oktober, 2006

    […] Ställningen i SM i Google, vår sökmotoroptimeringstävling, är oförändrad för topplaceringarna. Denna webbplats har krupit upp något och ligger just nu på plats 22, precis utanför poänglistan. det är oklart vad som orsakat den ligga förbättringen, för enligt den goda sökmotorn så har min site inte indexerats efter 18:e oktober. Vill du själv följa utvecklingen kan du hålla dig uppdaterad via denna sida, som uppdaterar ställningen var 4:e timma. Jag skriver också sporadiskt om tävlingen på min egen blogg. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: