Tävling är igång – Aftonbladhet, Expressn, Svenska Dagbladhet och Internetvärd

19 Okt

”SEO-SM” har tagit fart ordentligt med hela 34 anmälda deltagare. En del uppmärksamhet har tävlingen fått också, bland annat av Realtid.

Jag har haft (och har…) på tok för mycket att göra på jobbet för att hinna med detta, men nu finns i alla fall stommen för mitt bidrag uppe på webbplatsen. Dom sidor som jag tänker satsa på att lyfta upp för nyckelorden Aftonbladhet, Expressn, Svenska Dagbladhet och Internetvärd hittar du här:

Jag har varit sen i starten, men då tävlingen pågår till första maj 2007 klockan 18:00 så borde jag kunna komma ifatt delar av startfältet. Domänen är i alla fall inte yngre än de andra deltagarnas. Att vinna tävlingen ser jag som totalt orealistiskt, framförallt för att jag saknar resurserna, både avseende länkkraft och tid. Min målsättningen är istället en placering inom top-10. Vi får se hur det går…!

För dig vars hjärta brinner särskillt för just mig (:)) tas länkar till mina bidrag ovan givetvis tacksamt emot. Även länkbyten är intressant – även för dig då bidragen troligen kommer få hyffsad Pagerank när en sådan uppdatering sker nästa gång. Bidrag och länkbyten alltså – hör av dig!

Just nu leder Anton tävlingen följd av Nikke Lindqvist. Jag kommer återkomma regelbundet med hur saker utvecklar sig.

[tags]Aftonbladhet, Expressn, Svenska Dagbladhet, Internetvärd, seotävling[/tags]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: