Allt jag behöver är tid…

8 Okt

I en 55-timmars arbetsvecka ryms inte många kreativa minuter för mitt nästa affiliateprojekt. Istället hade jag hoppats på att kunna lägga en del av helgen på att ”koda”. Japp, detta är ett av få projekt på senaste tiden där jag faktiskt behöver programmera något för att nå dit jag vill (Installera WordPress räknas inte!).

Men nej. Igår hamnade jag under någon form av ”IT-embargo” av C (go figure… :)) och idag har jag arbetat ytterligare två timmar och spenderat drygt lika mycket tid i bilen mellan Stockholm och Västerås. På Torsdag bär det av till Mallorca, och något säger mig att jag inte kommer att programmera något där heller…

Nackdelen med att ha många kreativa idéer är att det verkar vara en naturlag att aldrig kunna genomföra dem.

Uppdatering: Men om jag kanske inte bloggade så mycket då…

[tags]tid[/tags]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: