Jim Westergren lanserar smartlinkbuilding.com

20 Sep

Jim lanserar efter viss väntan sin tjänst Smart Link Building:

”I, Jim Westergren, am proud to present Smart Link Building. This new service is totally unique for the SEO industry (challenge me if I am wrong) and is developed based on my recent article: Link Building Guide.

Principen går i korta drag ut på att din webbplats analyseras av Jim, ett antal unika artiklar med önskade nyckelord skrivs och placeras ut på ett antal domäner och länkar till din webbplats. Priset, $1500, är inte gratis men jag har svårt att bedöma om det är prisvärt – enskilda länkar har inte direkt blivit billigare på senare tid.

Det ”unika” med den här tjänsten är om jag förstått saken rätt kombinationen utplacering av länkar och SEO-copywriting. Något som andra SEO:s också torde erbjuda, men kanske inte paketerat på exakt detta sätt?
Jim, hoppas vi får höra mer framöver om hur det går!

[tags]internet, SEO, marknadsföring[/tags]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: