Uppdaterat bloggroll och länkar

14 Sep

Lite i smyg har jag uppdaterat både mitt länkarkiv och min bloggroll nere till höger. För att du inte ska missa några godbitar kommer här en sammanfattning av nyheterna:

Emil Stenström – Denna blogg är egentligen utanför scoopet för vad jag skriver om. CSS och annan webbutveckling är dock centralt inom bland annat SEO. Dessutom är Emils webbplats ett strålande exempel på en framgång genom helt enkelt lysande artiklar och länkbeten. Sen har vi ganska kul när vi kodar Ruby on Rails. 🙂

WorkBoxers – Här pratar vi verkligen en trevlig blogg för dig som följer det jag skriver. Visst överfokus på ”amerikansk” affiliatemarknadsföring, men välskrivet och intressant.

Gör din blogg populär – Hade man varit illasinnad så är detta en konkurerande blogg. Nejdå, kul med fler svenska bloggar inom detta område! Med min egen blogg (snart nedflyttad) på deras topplista över svenska mäktiga (SEO-perspektiv) bloggar och välskrivet material definitivt värt en plats i feed-listan. 🙂 Inga nybörjare som skriver här som det verkar.

[tags]bloggosfären, internet[/tags]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: