Snabblänkar – 5/7 2006

5 Jul

Google i rätten – Väl dold hemlis eller bara snurrigt?
David Kramer, a Wilson Sonsini attorney also representing Google, said the search giant’s PageRank system is subjective, using a combination of reviews into whether a Web site is adhering to its guidelines and is worth a user’s time to view.” [John Battelle’s Searchblog]

Textreklam ett klipp för bloggaren (Eller: nu kan alla bloggare sälja sin själ)
Annonsören får själv skriva de regler som bloggaren har att rätta sig efter, om en ny produkt ska nämnas, om foton ska infogas och om man bara vill betala för positiva omnämnanden. Payperpost.com måste sedan godkänna blogginlägget innan betalningen sker. ” [Realtid.se]

PPC-annonsering som fungerar
When I say “searchers,” I mean searchers. Do not participate in contextual advertising programs on publisher sites. I think we’ve all seen enough AdSense spam to understand part of the reasoning here.” [Performancing]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: