Ny serie på SEG: ”Real Small Businesses, Real Big Ideas”

4 Jul

Jennifer Laycock på Search Engine Guide skrev för en tid sedan en artikelserie ”Zero Cash, A Little Talent and 30 Days”, där hon under 30 dagar lika många inlägg skapar en webbplats med typisk ”small business focus”, det vill säga hon använde tekniker och resurser som de flesta har råd med och tillgång till.

Målsättningen var att visa på och exemplifiera tekniker och metoder för att skapa, optimera, driva och göra en webbplats lönsam.

Det var en bra och givande serie att följa, och nu presenterar Jennifer en liknande artikelserie. Med ”Real Small Businesses, Real Big Ideas”, kommer hon tillsammans med en mindre grupp ”experter” att välja ut en befintlig webbplats som får hjälp och stöd att genomföra förbättringar ur perspektiv så som målgruppsfokus, användbarhet och, förståss lönsamhet.

The difference is that this time, it won’t be just me with an admittedly niche site. I’ll be working with a team of volunteers from different areas of the industry in order to help an existing small business figure out the next steps that they need to take in order to get their online business moving. This isn’t simply a hand-out of free marketing services, this will be a transparent project that aims to help readers understand what needs to be done to a specific type of site and why.

Ett mycket, mycket trevligt och intressant projekt som ska bli kul att följa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: