Snabblänkar – 30/7 2006

30 Jun

Inspirerad av Problogger publicerar jag, med start denna vecka, en sammanställning av intressanta nyheter och länkar som jag inte själv hunnit blogga om.

Sökmotorernas växande makt – internationell konferens i Berlin
Sökmotorn Google (och i mindre omfattning Yahoo och MSN) står för 90% av alla sökningar i Tyskland. Detta menar Machill är att liknas vid ett slags monopol som har vittomfattande konsekvenser.” [Internetbrus]

Is Your Site Fully Monetized?
I’m very happy with AdSense. Ever since I figured out the strategies to make the most of those ad units, I’ve been thrilled at the income I’ve been seeing. But as far as I’m concerned, revenues are a bit like chocolate. You can never have too much…” [Revenews]

I quit my job to work with Adsense
Not sure if I made a mistake. I have been making 50$ a day with 6 small niche websites for about 6 months. My CTR is 11%, all my sites are heavy in original content 40-50 pages or more. I have about 7 more sites almost ready to launch just need alittle more work.” [Search Engine Watch Forums]

Top 10 Through SEO Copywriting
First of all, I’m not a big fan of checking rankings on a regular basis. This experiment began when I noticed the home page of one of my sites was ranking highly for a keyphrase that didn’t seem to appear anywhere in the text.” [Search Engine Guide]

Slutligen – ”Google” är numera ett verb!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: