Det första inlägget!

30 Maj

Välkommen till ”rundkvadrat” och denna blog om att bygga ekonomiska värden på webben.

Här tänker jag skriva om saker som sökmotoroptimering, affiliateprogram, domäner, nyckelordshandel, bloggar och andra fenomen som idag hela tiden pressar gränsen för vad som är möjligt, lönsamt och moraliskt att göra i sträven efter att tjäna pengar på webben.

”Rund kvadrat” är min högrst personliga ordlek. En kvadrat kan oss veterligen aldrig vara rund men så upplever jag ändå många av dom framgångshistorier man ständigt kommer i kontakt med på webben.

Människors unika kunskap och mer eller mindre udda ideer skaper värden som man inte trode var möjliga. De flesta bygger inga stora företag (även om det händer) men lyckas ändå skapa en mer än framgångsrik ekonomisk situation för sig själv och sin verksamhet.

Mitt mål är att skriva för alla, stor som liten på webben, som är intresserade av att läsa och lära mer om hur man kan förfina och förbättra sina inkomstkällor. Här har jag skrivit lite mer om mina egna tankar kring denna blogg.

Mer information inom kort!

Ett svar to “Det första inlägget!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Inlägg nummer 100! - 21 augusti, 2006

    […] Det var den 30:e maj jag startade min nya blogg, “rund kvadrat”. Idag, 100 inlägg och knappt 3 månader senare känns det som ett bra läge att summera vad jag åstadkommit så här långt. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: